Jeg tilbyder

Opmuring

Jeg tilbyder alle former for opmuringer, både i forbindelse med nybyg og ved renoveringer af gamle huse eller evt. tilbygning. At bygge et nyt hus er en proces, der kan være omfattende og kræver en teknik, der kun kan erhverves gennem mange års arbejde og erfaring, hvis man skal opnå et godt resultat. En ny facade af mursten giver et hus en fantastisk udstråling, er vedligeholdelsesfri og giver selvfølgelig også en højere værdi ved salg.

Badeværelse

Jeg udfører badeværelser, i størrelser på fliser, helt fra mosaik til storformatfliser.
Badeværelsets holdbarhed og pris afhænger af de anvendte materialer, de har alle deres fordele og vidt forskellige udtryk. Inden det besluttes, hvilket type badeværelse der ønskes, er det en god ide, at du får en snak med mig om de uendeligt mange muligheder der er, så vi i samarbejde kan opnå det bedste resultat for dit badeværelse.

Fliselægning/ støbning

Støbning af nyt gulv, nye fliser, forstærkning af gammelt gulv eller væg, isætning af armering opsætning af porebeton, fundablokke og lecablokke. Mit speciale er murerarbejde der relaterer sig til murerfaget, men jeg påtager os gerne andre opgaver, hvis du ønsker det.

Facaderenovering

I nogle tilfælde kan det betale sig at udskifte de gamle fuger i muren og dermed forlænge holdbarheden på muren. Det kan betyde meget for det visuelle udtryk og kan få et gammelt hus til at se næsten nyt ud. Hvis du er blevet helt uvenner med de gamle mursten og ikke vil se på dem mere, kan man vælge enten at vandskure eller simpelthen pudse hele huset, så er huset ikke til at kende mere.

Tilbygning

Ahlgreens Murerfirma Aps tilbyder tilbygning til både private og erhverv. En tilbygning er ideel, hvis der er ved at være lidt trængt i boligen. Vi tilbyder adskillige forskellige løsninger inden for tilbygning, og sammen kan finde den helt rigtige løsning. Vi udfører tilbygning på hele Sjælland.

Kontakt mig i dag